Окончателният списък: Виж кои влизат в Биг Брадър Ол Старс след дни! (страшна изненада и шок скандал)

big_brother_all_stars

Този сезон на Биг Брадър ол Старс ще бъде наистина един от най-скандалните, очаква се дори физическа саморазправа заради конфликтните характери , които ще вкарат.

Окончателният списък на участниците в предстоящия сезон на Биг Брадър Ол Старс вече е ясен и е пред нас. Той ще започне само няколко дни, след като сега, в петък, Вип Брадър ще излъчи своя победител, който ще стане любимата звезда на България.

Скандалите и омразата между Ритон и Кичка Бодурова, както и ненавистта към нея на Станимир Гъмов, ще ни се видят детска игра и невинна закачка, в сравнение с ураганът, който се задава в Биг Брадър Ол Старс.

Изненадата е огромна, а скандалът повече от шокиращ, защото под един покрив в продължение на месец ще бъдат принудени да съжителстват най-жестоките врагове – Евгени Минчев и Ваня Червенкова. Двамата заклети врагове имат доста заведени дела , а сега в къщата ще трябва да се сблъскат челно.

Не само Ваня Червенкова и Евгени Минчев обаче ще мерят сили в Биг Брадър ол Старс. Актьорът Иван Ласкин влиза в шоуто (след като доста голяма част от времето на сегашния Вип Брадър се изявяваше като коментатор), за да разкаже играта на кроткия Къци Вапцаров, който се беше превърнал в основен дразнител в неговия си сезон.

В Биг Брадър Ол Старс ще видим още чалга певицата Десислава, певицата Йоана Захариева – Йоко, устатата Соня Колтуклиева, певицата Мариана Попова и Ваня Джеферович, който победи в „Сървайвър“.

Сред съквартирантите ще се нареди и Борислав Атанасов, който все участие в предаването „Къртицата“, разкриха източници от екипа на предстоящото рейтингово шоу по Нова телевизия.

Коментирай
error: Content is protected !!