Николета Лозанова се прегърби от силикона

Николета Лозанова се прегърби от силикона

Крехкото тяло на Николета Лозанова не издържа на огромното напрежение от огромния й силиконов бюст и тя вече се е прегърбила, забеляза репортер на „Всеки ден”.

Лозанова полага огромни усилия, за да държи тялото си изправено, и се е видяла в чудо с това да побере прелестите си в подходящ сутиен.

„С просто око може да се види, че циците й са огромни, а тя тежи по-малко от 50 кила. Пищните й прелести изглеждат изключително неестествено спрямо тънката талия, която тя поддържа. Трябват й само сутиени по поръчка, иначе не й стават. Тя заради това често ходи по зърна и без бельо”, коментират приближени до красавицата.

Както „Всеки ден” писа, в началото на май водещата на „Папараци” се наблъска с още силикон и вече е като героиня в порно филм. Тя се подложи на операцията веднага след края на брака си с Валери Божинов в престижна клиника в Италия, където се е бръкнала с 15 бона за възможно най-добрите импланти. Лозанова има общо 1200 кубика в сутиена, по 600 във всяка гърда, и тежестта им вече се отразява върху плещите й.

„Ходи все едно има няколко килограмова раница на гърба си. Много е секси, но тази тежест може да се отрази и на здравето й”, коментират в социалните мрежи прелестите на бившата г-жа Божинова. Дори фолк певиците си слагат по общо 700 кубика в гърдите, но за бившата футболна половинка няма спирачки. Близки до нея издават, че старите кубици изобщо не я задоволявали и поради тази причина е легнала отново на операционната маса.

„Това е истинска плеймейтка! Няма по-изкусителна водеща на малкия екран от нея”, коментират с отворена уста мъже, които примират по красавицата.

Лoзaнoвa си сложи първите изкуствени импланти веднага след победата в конкурса „Мис ?лeймeйт” през далечната 2006 г. Оттогава тя на няколко пъти подменя циците си, като се оставя в ръцете на опитни хирурзи у нас и в чужбина./hotnews.bg

Източник: dnesplus.bg

Коментирай
error: Content is protected !!