Николета и Андреа късат потници със силикон (СНИМКИ)

Николета и Андреа късат потници със силикон (СНИМКИ)
Гласувай за тази публикация

Николета и Андреа отново приятелки ?? Хубавиците явно преживяват същински Ренесанс. Двете приятелки, които прекараха години наред скарани, днес отново са много близки. Освен любовта им към фолк жанра, събира ги и общата мания да си правят селфита и да ги публикуват в мрeжата.
Двете мадами имат и още нещо общо – силиконови бюстове, в които са инвестирали доста пари. Може би поради тази причина Ни Ло и Андреа се спретнаха в бели потници, типично в техен стил, без сутиен, размечтавайки всички представители на силния пол.

Плеймейтката и фолк звездата може да правят и невъзможното да провокират мъжката аудитория, но в личен план са изтласкали мъжете далеч от личното си пространство. Изключение прави само любимият фризьор на двете.

Дългото отстътвие на Кубрат в живота на Андреа и раздялата между Валери и Николета създадоха чудесни условия за една почивка по женски. Така изкусителките си наеха стая в елитен хотел в Бургас, където се настаниха в стая за младоженци и показаха, че спят на едно легло. /БЛИЦ

20150803213526-11(3)

Николета и Андреа късат потници със силикон (СНИМКИ)

Източник: dnesplus.bg

error: Content is protected !!