Николета: Алисия е ЗЛА ЖЕНА! Прави гадни интриги за мен на яхти в Монако и гардове в Пирогов, скоро ще си плати скъпо! (+ Защо с Валери цяла нощ плакали като деца – ЦЯЛАТА ИЗПОВЕД)

nikoleta-alisiia-e-zla-jena-pravi-gadni-intrigi-za-men-na-iahti-v-monako-i-gardove-v-pirogov-skoro-shte-si-plati-skapo-zashto-s-valeri-ciala-nosht-pla-1

Николета Лозанова рядко си позволява да дава интервюта и да говори за личния си живот, но явно провокирана от поредните интриги по свой адрес, реши да разкрие истината.

Водещата на „Папараци“ по бТВ проговори за отношенията си с Алисия, наричайки я директно „зла жена“, които не спира да крои мръсни планове срещу нея, видя HotArena.

В интервю за Love Style Лозанова проговори и за брака си с Валери Божинов, като е категорична:

„Развод няма!

Ако има такъв, ще ви го обявя лично, тъй като не виждам нищо срамно в това. Но отсега да знаете, ще го кажа веднъж и темата ще приключи!“, твърди Николета и се зарича, че никога няма да има финансовите претенции на Алисия при раздялата й с Валери.

Колкото до причината за раздялата между двамата, Николета отрича това да е изневяра: „Трудно изневярата може да бъде причина, сякаш различията в светогледа и несходството в характерите надминават по процент изневерите“.

В момента с Валери са в чудесни отношения, като той прекарва всяко свободно време с дъщеря им Никол. И двамата са много емоционални, като Божинов неведнъж е плакал пред нея.

„Дори съвсем скоро имахме една много емоционална нощ, в която и двамата си поплакахме по телефона, в продължение на часове… Той определено може да умили и най-коравосърдечния човек с благото си излъчване и искрени сълзи, но съгласете се, че човек сам кове съдбата си и най-важното – няма непоправими неща!“, намеква Николета.

Това, което няма да прости обаче, са интригите на Алисия.

Ето какво сподели тв водещата за нея.

– Когато се заговори за теб и Валери, се намесва и името на Алисия, от която той има син. В какви отношения си сега с нея?

– O, питаш ме за злата жена, „лоша“ е слаба дума за нея! В какви отношения ли? В традиционните, тя диша и се храни от интриги по мой адрес, като най-актуалните й са – нейни приятелки ме били виждали на яхта в Монте Карло, както и историята й с „Пирогов“, където слава богу, не ми се е налагало да стъпвам, камо ли с нечии охрани. Айде нека се успокои!

– Има ли война Николета-Алисия?

– Мисля, че въпросът ви е формулиран неправилно и некоректно. Защото аз не мога да водя война сама със себе си. Война се води само, ако имаш достоен противник, а тя никога не може да се изправи пред мен като личност, какавато претендира, че е, а винаги ми забива отровното си жило в гърба – на мен и на семейството ми.

Често бивам обвинявана, че именно аз водя тази война и безспорно в очите на хората изглежда така, защото тя умее да върти долните си номерца потайно. Истината е, че трябва да ми е благодарна, че съдбите ни се преплетоха, иначе отдавна хората щяха да са забравили коя е Алисия и евентуално щеше веднъж годишно да бъде канена на ретро фолк партита със Сашка Васева.

– Защо си толкова непримирима към нея?

– Защото съм всичко онова, което тя иска да бъде, а не може и няма да отстъпя и да й простя за всичко долно, което редовно крои по мой адрес и на семейството ми, но всичко това ще й изиграе лоша шега и градските легенди за нещата, които съм й сторила, ще станат най-сетне реалност. Нали е скъпоструваща и тя ще си плати скъпо.

И за разлика от нея, аз не се моля на никой за нищо, те на мен ми се молят! И за да не бъда голословна, ще конкретизирам, че когато аз бях в отлични отношения със законния ми съпруг, тя искаше да го накаже по своя начин, лишавайки го от сина му, принуждавайки го да й се моли и да се гърчи от мъка. Неведнъж съм й писала sms-и, че това не е правилно. Сега, когато й е представено, че нашите отношения уж не са добри, сама звъни да предлага срещи с детето и да го играе добрата героиня в сериала.

Има ли друг?

Колкото до слуховете за интимна връзка с Филип Плейн, Нило отговаря загадъчно: „Ще коментирам този факт, когато му дойде времето да го направя“.

И добавя: „С Филип имаме много общи теми на разговор и много общи познати“.

В крайна сметка на въпроса има ли мъж до себе си и влюбена ли е, Лозанова е категорична, че се чувства обичана и това й е достатъчно.

Източник: http://hotarena.net/

Коментирай
error: Content is protected !!