МОНИКА ВАЛЕРИЕВА С НОВИ МЕРАЦИ : ИСКА ДА ВКАРА В ЛЕГЛОТО ПОБЕДИТЕЛЯ ДЖИНО!!!

Monika-Djino

Моника Валериева ще се бори за сърцето на Джино Бианкалана, след като видя, че той се котира добре и завладя феновете! Явно красавицата е усетила изгодата до себе си да има “любимата звезда на България!”

Джино стана любимец на народа, а с това акциите му се покачиха. Той вече е известен, а не както преди влизането му в предаването. Веднага след триумфа му във „ВИП Брадър“, десетки фенки се опитаха да се домогнат до него. Една обаче нямаше нужда се опитва, защото той директно й падна в ръцете. Става дума за Моника Валериева, която сериозно си паднала по младия бизнесмен, което се видяло на автърпартито снощи. Може би любовната история на Преслава и Гъмов няма да е единствената , която ще следим след излизането на звездите от къщата.

Бившата на Божинов не спряла да флиртува с Джино в дискотеката. Тя постоянно го канела на танци и го прегръщала, твърдят очевидци в заведението. Бившият на Джена не поддал особено, но не се знае дали няма да се предаде все някога. Заговори се усилено , че дори самата Джена ще влезе в битката за Джино , като ще се опита да се сдобри с бившият си.

Поведението на Моника Валериева е малко странно, тъй като в Къщата тя не се погаждаше много с Джино Бианкалана. Дори веднъж между тях избухна голям скандал, който доведе до обиди по неин адрес, когато милионерският син я нарече няколко пъти „кифла“ и други обидни епитети. Явно обаче Моника е преосмислила как да се държи с бизнесмена и сега открито флиртува с него.

Въпреки че вътре не станаха първи дружки, сега Моника Валериева вече гледала на Джино с други очи, след като той спечели шоуто. Запознати твърдят, че плеймейтката била доста засегната, че се е създало впечатление у зрителите, че е лека жена, поради което искала да обърне мнението им. И естествено ако успее да завърти главата на Джино , неговата слава и одобрение на зрителите , ще се прехвърлят и върху нея.
Моника има приятел, когото много уважава, но не остави впечатление, че изпитва истинска любов към него (въпреки скъпите коли , които и купувал). По време на живата им връзка в Къщата двамата дори нямаха какво да си кажат и не изглеждаха особено близки.

Поради това нищо чудно манекенката да зареже сегашното си гадже и да потърси нещо по-добро. Джино Бианкалана може би е новата цел. Той е много богат и винаги спретнат. Вече не само е известен, а и изключително харесван от българите. Дали Моника ще успее да го свали , тепърва предстои да разберем.

Коментирай
error: Content is protected !!