МЕГАСКАНДАЛ : БИГ БРАДЪР НИ ЛЪЖЕ НАГЛО В ПРОЦЕНТИТЕ!!! ЗРИТЕЛИТЕ БЕСНИ

vip_brother5

Страшен скандал изнерви до краен предел зрителите на най-гледаното шоу – Вип Брадър! Коментарите, които се леят по адрес на предаването са страшни!

Да послъжеш малко в телевизионно предаване, е напълно разбираемо. Може и да не е на сто процента коректно, но го правят навсякъде. Зрителите на Вип Брадър обаче скочиха на бунт в страницата на шоуто в социалната мрежа, разкрили огромната шашма и факта, че за пореден път са направени на глупаци.

Причината са резултати след снощното предаване от уж народното гласуване на сайта на Вип Брадър, което трябваше да определи кой е най-достойният за победа в шоуто, кой е най-голям интригант, кой е жертвата, кой е най-голямата звезда и кой е най-известен от съквартирантите.

Зрителите на Вип Брадър изригнаха от възмущение

Според зрителите резултатите са били манипулирани , така че да спечелят дует Ритон , Ернестина и Гъмов. За пореден път Кичка Бодурова трябваше да преглътне загубата и то след като зрителите ясно я спасяваха при всичките и номинации до сега.

Шоуто явно прави ПР акции на няколко участника и гледа да унизи други по всякакви начини. След скандала едва ли зрителите ще обръщат толкова внимание обаче на такива нагласения гласувания.

Тепърва предстои да разберем с какво ще ни изненадат от Вип Брадър за да задържат интереса към предаването до края.

Коментирай
error: Content is protected !!