Лоша прогноза за времето от синоптиците ! Ето кога идва първия сняг – дали ще ни изненада ?

1480135416-11111111111111
През денонощието ще има разкъсана, предимно значителна облачност. Ще се задържи почти тихо и на много места в низините и котловините ще бъде мъгливо или с ниска слоеста облачност. Повече слънце ще има над Горнотракийската низина и югоизточните райони от страната. Минималните температури ще са от минус 2 градуса на места в Южна България, където ще е ясно, до 3-5 градуса в Северна България и по Черноморието. Максималните температури в повечето места ще са между 7 и 12 градуса.
Атмосферното налягане слабо ще се понижи, но ще остане по-високо от средното за месеца.

Преди обяд по Черноморието ще има мъгла или ниска слоеста облачност. След обяд облачността ще се разкъса до предимно слънчево. Максималните температури ще са 10-12 градуса, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Атмосферното налягане слабо ще се понижи, но ще остане по-високо от средното за месеца.

Над планините облачността ще е разкъсана, по-значителна след обяд. Ще духа умерен, по високите и открити части – до силен югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 8°, на 2000 метра – около 3°.

Преди обяд по Черноморието ще има мъгла или ниска слоеста облачност. След обяд облачността ще се разкъса до предимно слънчево. Максималните температури ще са 10-12°, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Коментирай
error: Content is protected !!