Кристиано Роналдо се дигизира като просяк и показа какво може с топка в крака!!! Виж какво стана като свали маската…

Кристиано Роналдо се дигизира като просяк и показа какво може с топка в крака!!! Виж какво стана като свали маската…

Интересно шоу направи най-известния футболист в света Кристиано Роналдо по улиците на Мадрид. Супер звездата на Реал Мадрид се дигизира като просяк и реши да забавлява хората по улиците.
Дегизиран като никому непознат човек, Роналдо тръгна из улиците на Мадрид и направи невероятно шоу за минувачите в продължение на няколко часа. Социалният експеримент приключи със следните резултати – почти никой не разкри лицето, което стоеше зад маската, а малцина бяха тези, които се заиграха с героя. Един от тези малобройни минувачи бе малко детенце, което се удиви от виртуозните способности на португалеца с топка в краката. А след като играта между детенцето и Роналдо приключи, и маските паднаха. Нападателят показа истинското си лице и подари топката на детенцето, което гледаше в почуда.

След всичко това множеството изпадна в екстаз и започна мигновено да прави снимки. Явно ако не си известен , дори и да имаш дарба , никой не ти обръща внимание….

Ако това видео ви хареса , не забрайте да го споделите със приятелите си в Фейсбук или останалите социални мрежи. Може да използвате бутоните отстрани или тези под статията. Всяко споделяне ни помага да качваме нови и интересни клипчета.

Ако видеото не работи или мислите , че не е подходящо за нашия сайт , моля пишете ни на admin@mekica.com като сложите и линк към страницата. Ние ще прегледаме всеки ваш сигнал.

Коментирай
error: Content is protected !!