Край – Николета и Валери Божинов се развеждат

раздяла Николета и Валери
Валери Божинов обяви раздялата си с Николета Лозанова и това че се развеждат! Самият футболист направи това чрез съобщение в социалната мрежа Фейсбук: „За да сложа край на спекулациите, ще кажа истината, а тя е че с Николета се развеждаме! Няма да коментирам причини и няма да влизам в ничии пиарски схеми. Тя е майка на дъщеря ми и аз й желая всичко най-хубаво! Футболните успехи и децата ми са най-важни за мен. А от тук нататък всеки може да си пише каквото иска.“

Валери и Николета имат брак от октомври 2011 година и имат дъщеричка Никол.

Миналият месец официално оповести раздялата си с вратаря Ники Михайлов и бившата половинка на Валери и майка на сина му Алисия.

Все още настоящата му съпруга Николета Лозанова пък написа в профила си: „В България, когато публична двойка се разделя, аудиторията реагира със смесени чувства – едни ликуват „така й се пада“, други пък ожалват „горкичката, какво ли изживява“. Не търся и не искам съжаление, защото смея да твърдя, че животът ми и вчера, и днес, и преди месеци, и след месеци, ще бъде все така приказен, защото АЗ държа съдбата си в ръцете ми!“ Бившата жена до футболиста вънаги е твърдяла, че се чувства и живее като принцеса.

5e_xn9hfj

5e_0yc06j

Коментирай
error: Content is protected !!