Каква бе първата реакция на бившата на Благо след женитбата му с Есмер? (Витанова щастлива заради края на сватбения цирк)

kakva-be-parvata-reakciia-na-bivshata-na-blago-sled-jenitbata-mu-s-esmer-vitanova-shtastliva-zaradi-kraia-na-svatbeniia-cirk-1

Еуфорията около бракосъчетанието на Благой Георгиев за годеницата му Есмер Омерова дойде в повече на майката на децата му Христина Витанова, узна HotArena.

Футболистът взе малчуганите да му гостуват в Русия седмица преди големия ден. През това време майката на Йоана и Давид вместо да се наслаждава на свободните си от грижи дни в България, тя бе провокирана да изпитва притеснения.

Мащехата на хлапетатата първо предизвика неспокойствието на Витанова, след като публикува фото как е гушнала момченцето в скута си и е изтъкнала, че са много щастливи и грам не са скучали заедно.

След това бяха пуснати видеа от самата сватба на Благо и Есмер, на които се вижда, че наследниците на спортиста са се чувствали приказно на събитието.

Йоана обикаля и се радва на булката и й държи воала, докато Омерова и Джизъса изпълняват първия си танц като женени.

Снощи Витанова реагира на всичко това, като качи снимка на децата си в Instagram, и написа „Сърчицата ми!“.

1

Бившата на Георгиев вероятно вече лети от щастие, тъй като сватбеният цирк приключи и нейните най-скъпи същества за нея ще се върнат обратно в дома си.

Коментирай
error: Content is protected !!