Гергана от „Женени от пръв поглед“ показа новата си любов

Гергана от "Женени от пръв поглед" показа новата си любов

„Стереотипите са разбити! Трябва да се гордеем, че има българи като Деян Топалски!“, написа преди месец фитнес инструкторката Гергана Капзамалова във Фейсбук, препращайки с линк към статия „ММА боец интелигентен като Бил Гейтс“. Така, прочулата се в риалитито „Женени от пръв поглед“ Гери анонсира новата си любов. Признанието, че двамата са заедно обаче дойде 10 дни по-късно с обща снимка на ММА-бойци и текст: „Един от тези силни мъже е ТОЙ!“. От вчера Гери и Деян вече официално са заедно, след като публикуваха обща снимка на плажа.
Само преди месец Гери, чийто брак с IT специалистът Георги се провали с гръм и трясък в тв риалитито, обяви на всеослушание:

„За да прекратя спекулациите, които витаят в медийното пространство относно семейния ми статус, се чувствам длъжна от личния си профил, да застана твърдо зад думите, които ще напиша. Слова, написани от мен, а не лъжи, изречени от „познати“ или т.нар. мои любими „хейтъри“. Надявам се след този статус да приключите въпроса и да продължите със следващата ШОК новина.

Не съм обвързана, нямам човек до себе си и никога не бих си позволила да играя второстепенна роля в една връзка. Както всички, които са гледали предаването „Женени от пръв поглед“, разбраха, за мен победата и първото място са движеща сила в живота ми, а искреността в отношенията между партньорите в една връзка, е житейското ми верую. И повярвайте ми, почивките и екскурзиите, на които ходя сама, са достъпни за всички здравомислещи, самостоятелни и отдадени на професията си хора. Бъдете щастливи и не гледайте в купичката на другарчето си!“

Сега, приятелите й сравняват Деян с Георги, като всички са на мнение, че ММА-боецът е страхотен. „Много по-добре“, написа приятелка на фитнес инструктурката. „Не, съвършен е“, отвърна Гергана.

Източник: dnesplus.bg

Коментирай
error: Content is protected !!