Фейсбук настръхна: Момичета на 15 се гаврят с по-малко момиче и го карат да се съблича

Явно вече и училищата са се превърнали в бойна площадка и избиване на комплекси! Поредно видео на насилие набира популярност в Фейсбук и събира вълна от негативни коментари. Самата случка: 2 момичета на по 15 години , карат друго момиче , което е една година по-малко от тяхх да се съблича пред камерата.

Причината според коментарите под клипа е заради момче. А чрез клипчето явно се опитват да покажат превъзходството си над жертвата и да я унижат. Тепърва ще видим дали ще има адекватна реакция от съответните органи.

Не забравяй да споделиш клипа за да достигне до повече хора и да се намерят и накажат момичетата , които малтретират битото момиче! Нашият сайт твърдо се противопостява на подобно поведение в училищата и изисква строго наказание !

Последна информация: На полицията е известно кои са ученичките, извършили и заснели гаврата.
По случая работи детска педагогическа стая, защото участничките в клипа са малолетни. Родителите са подали жалба. Образувано е досъдебно производство.
„И в училище, и родителите, и съседите – всички ние някъде бъркаме, за да се стигне до тази агресия“, коментира училищният психолог Младен Владимиров.

Според момчето , което е споделило видеото в Фейсбук , това не е първия случай в който момичето е малтретирано. Майката на битото момиче отказва да застане пред камера и настоява всички да оставят детето и на мира.

Коментирай
error: Content is protected !!