Ето защо свалиха „Шоуто на Слави“ от ефир снощи! Очаквайте пресконференцията на Слави

Вчерашното предаване на „Шоуто на Слави“ е свалено заради отвореното му писмо и свързани с него призиви за бунт и гражданско неподчинение в нарушение на редица закони, твърди „Труд“, като се позовава на източници от bTV.

Официалната позиция на bTV, че „bTV Media Group не проявява отношение към политически пристрастия на своите водещи, стига те да не влияят и да не се отразяват на работата им за bTV“. Ето и целия текст на информацията, която БЛИЦ публикува снощи: „bTV прави промяна в програмата си за вечерта. В 22.30 ч. ще бъде излъчено повторение на епизод от „Шоуто на Слави”.

Първоначално планираният за днес епизод няма да бъде излъчен, поради несъответствие със стандартите за телевизионно съдържание на неутрална и обективна телевизия като bTV, която не толерира едностранно представяне в програмите си. bTV и „Седем осми” имат сключен договор за създаване на предаване с развлекателно-информативен характер. Уважаваме професионализма на екипа на „Седем Осми” и опита им в създаване на развлекателни програми. Същевременно bTV Media Group не проявява отношение към политически пристрастия на своите водещи, стига те да не влияят и да не се отразяват на работата им за bTV. “

Днес Слави Трифонов и екипът му ще дадат пресконференция в 13.00 часа, но още не е съобщено къде.

Коментирай
error: Content is protected !!