Ето какво каза Слави от сцената на Орлов Мост (Снимки + всичко най-интересно)

1477763572-8

Концертът на Слави Трифонов , който блокира движението в столицата , започна с песен от филма Досиетата Х. Началото пък беше белязано от грандиозни фоерверки в бяло, зелено и червено.
Слави започна с думите: „Здравейте, тази вечер аз не съм Слави Трифонов от телевизията. Аз съм Станислав Тодоров Трифонов от Плевен и никога не съм вярвал, че ще се почувствам толкова силен“.

„Тази вечер се чувствам ужасно силен заради вас“, сподели шоумена и добави: „Вие сте върховната власт в тази държава. Опитват се да ви внушат, че това е парламентът, президентът или министерски съвет. Но вие сте суверенът. Ако някой не го е разбрал, ще го разбере тази вечер 29 октомври и то болезнено“.

Множеството скандира през целия концерт „Слави президент“. Концертът преминава като цяло без инциденти при засилена охрана на полицията и частна охранителна фирма. По време на песента „Назад, назад, моме Калино“ в изпълнение на Слави Трифонов и фолкдивата Преслава група младежи във видимо нетрезво състояние се опитаха да нахлуят през загражденията, но веднага бяха спрени от полицаите и охранителите. В края на концерта на сцената се появи и рапърът Криско , който призова всички да гласуват на референдума.

Броени часове преди концерта пък Бойко Борисов коментира събитието с думите , че е дал пълна свобода на Слави Трифонов да организира събитието и дори е затворил големи улици. Според премиера обаче това си е партийно организирано събитие.

Вижте и снимки от Орлов Мост и хилядите които се събраха пред сцената !

1477763571-1

1477763571-2

1477763571-4

1477763572-6

Коментирай
error: Content is protected !!