ЕКСКЛУЗИВНО! Преслава се връща във ВИП Брадър, ще се люби с Гъмов! (Вижте срещу колко хилядарки + Луна АУТ довечера)

ekskluzivno-preslava-se-vrashta-vav-vip-bradar-shte-se-liubi-s-gamov-vijte-sreshtu-kolko-hiliadarki-luna-aut-dovechera-1

ИЗТОЧНИЦИ ПУСНАХА ГОЛЯМАТА НОВИНА : Преслава се връща във ВИП Брадър срещу рекорден хонорар. Явно заради голямото зрителско одобрение към певицата, от предаването решиха да и платят за да се върне вътре.

Певицата ще прекрачи отново прага на Къщата, но не само заради парите, а и заради любовните си отношения с Гъмов, съобщават от HotArena.

Риалити любов

За още една седмица престой, в предаването изпълнителката ще вземе 20 хилядарки, тъй като няма особено много ангажименти. Освен това обаче продуцентите очакват тя и Гъмов да дадат израз на романтичните влечения един към друг.

Както се видя, Преслава и актьорът не са си безразлични, а той сериозно хлътна по певицата. Сам Гъмов призна, че сериозно си е паднал по добричлийката, а когато тя била при него в театъра се разтреперил от вълнение.

Дни по-късно от Биг Брадър неочаквано заявиха, че връщат Преслава в предаването.За да не бъде прекалено нагласено влизането й, бе обявено, че с вот на зрителите, звездата ще се върне в предаването.

А тя събра 70 000 лайка за рекордно кратко време.

Докато е в шоуто, Преслава ще бъде със статут на гост — звезда и няма да има право да гласува, или да бъде номинирана, пише Всеки ден.

От друга страна обаче, според HotArena от нея се очаква да си размени интимности с актьора, а двамата да декларират чувствата си.

Ще видим ли нещо повече от прегръдки и целувки, още не е ясно, но е факт, че Преслава влиза във ВИП Брадър поне за седмица.

Луна АУТ

За сметка на това друга колоритна звезда ще си тръгне от формата – Луна.

Скандалите на изпълнителката, както и номерата с нейно участие, омръзнаха на зрителите. А това да влудява съквартирантите с приумиците си се изчерпа.

Освен това, освен скандалите между „Ритон“ и Кичка Бодурова, почти нищо по-интересно не се случва в предаването.Дали напускането на Луна и влизането на Преслава ще разбунят духовете, предстои да видим.

Стела Йорданова

Източник: http://hotarena.net/

Коментирай
error: Content is protected !!