Джерард Бътлър флиртува с нашенка в задръстване

[wp_social_sharing social_options=’facebook,twitter,googleplus’ facebook_text=’Сподели в Facebook’ twitter_text=’Сподели в Twitter’ googleplus_text=’Сподели в Google+’ icon_order=’f,t,g’ show_icons=’0′] 20150415204502-Image_4714584_126
Джерард Бътлър се захласна по нашенка. Това стана навръх Разпети петък в задръстване на бул. “България”. “Докато чаках на светофара, слушах музика в колата си и чух, че някой ми говори на английски от съседния автомобил”, разказва Джулия Иванова.

Красавицата намалила музиката, за да чуе какво се опитват да и? кажат. Но когато се обърнала, видяла, че човекът, който и? говори, всъщност е Джерард Бътлър. Веднага хванала телефона си и се щракнала с шотландския актьор на заден фон. Така и не разбрала какво и? казал първоначално, но двамата имали още минута в задръстването, за да си разменят няколко реплики.

“Довечера какво ще правите? Ние ще излизаме”, казала Джулия на Бътлър. “Отговориха, че имат работа и ще снимат, но може в събота”, допълва тя.

Така и не се видели обаче, защото момичето не отишло в същото заведение на следващата вечер.

“Ако е писано, пак ще се засечем някъде. София е малка”, смее се Джули. Тя има собствен бизнес и се занимава с графичен дизайн.

Джерард Бътлър е в България от края на март, за да снима в студиата на “Ню Бояна филм” “Код: Лондон” – втората част на хитовия “Код: Олимп”. /24chasa.bg

Източник: dnesplus.bg

Коментирай
error: Content is protected !!