БОРИСОВ КАТЕГОРИЧЕН: Готов съм с оставката при загуба на Цачева !!!!

1478423127-dsc-1256jpg
„Хората досега са ми давали право да управлявам. Щом има проблеми с това веднага връщаме властта. Това е демократично”, каза Бойко Борисов днес , когато гласува !

„Виждаме в Америка как започват едно по едно обещанията им да изчезват, но българите са с по-силен инстинкт за самосъхранение, на това разчитам. Да гледат какво сме направили. Морал и достойнство”.
„Дали ще има политическа криза зависи от хората. Ако желаят ще я имат, ако не я желаят няма да я имат“, коментира премиерът.
„Хората досега са ми давали право да управлявам. Щом има проблеми с това веднага връщаме властта. Това е демократично. Не стоя като Станишев и да викам да де, ама това бяха други избори“, каза Борисов и допълни, че предстои председателство на България на Съвета на Европа през 2017 г., за подготовката на което трябва да има пълно спокойствие. „Партиите трябва да са с една мисъл – председателството ни в Европа.”

„След като обявиха война срещу нас и ги чувам колко били подготвени и промяната щяла да дойде. Промяната, която я видяхме преди 2 години каква е?” Попита Бойко Борисов. „С това, което сме правили като външна политика имаме рекордно малко бежанци. Видяхте лъжите им, че едва ли не холера, чуми, екземи – пак лъжа и игра със страховете на хората“, каза още той.

Коментирай
error: Content is protected !!