Бомба! Светлана преди силикона! Да, неузнаваема е, но това повод за подигравки ли е? (Снимка отпреди 10 години)

bomba-svetlana-predi-silikona-da-neuznavaema-e-no-tova-povod-za-podigravki-li-e-snimki-otpredi-10-godini-1

Светлана Василева в момента минава за една от най-сексапините жени в България.

Плеймейтката жъне овации и във „ВИП Брадър” и малцина подозират, че само преди 10 години тя е било едно напълно обикновено и скромно момиче, видя HotArena.

Родената в Търговище девойка е била симпатична ученичка с хубаво тяло, става ясно от сензационни снимки от далечната 2005 г., с които „Уикенд” разполага.

Минали са точно 10 години от тогава, а сякаш на фотосите са две съвършено различни жени!

Кадрите са правени от роднина на Светлана в панеления им апартамент в Търговище и с тези снимки кандидатства за еротичен модел в списание „Плейбой” през 2005 г. Тогава журналът все още е на върха и има стабилен тираж, а редакторите капризно отхвърлят дебютантката от Търговище като „недостатъчно секси”.

4 години по-късно, през 2009 г., Светлана вече идва в София и започва пътя й към пълната промяна. След поредица пластични операции, тя става направо нов човек. Избрана е за „Мис Плеймейт“ и започва да се налага като една от най-оборотните златотърсачки в столицата.

Да, на снимките Василева наистина е неузнаваема, но това повод за подигравки ли е? Не, и ако погледнем собствените си снимки отпреди 10 години…

svetlana vasileva predi

Източник: http://hotarena.net/

Коментирай
error: Content is protected !!