Бомба! Светлана преди силикона! Да, неузнаваема е, но това повод за подигравки ли е? (Снимка отпреди 10 години)

Бомба! Светлана преди силикона! Да, неузнаваема е, но това повод за подигравки ли е? (Снимка отпреди 10 години)
Гласувай за тази публикация

bomba-svetlana-predi-silikona-da-neuznavaema-e-no-tova-povod-za-podigravki-li-e-snimki-otpredi-10-godini-1

Светлана Василева в момента минава за една от най-сексапините жени в България.

Плеймейтката жъне овации и във „ВИП Брадър” и малцина подозират, че само преди 10 години тя е било едно напълно обикновено и скромно момиче, видя HotArena.

Родената в Търговище девойка е била симпатична ученичка с хубаво тяло, става ясно от сензационни снимки от далечната 2005 г., с които „Уикенд” разполага.

Минали са точно 10 години от тогава, а сякаш на фотосите са две съвършено различни жени!

Кадрите са правени от роднина на Светлана в панеления им апартамент в Търговище и с тези снимки кандидатства за еротичен модел в списание „Плейбой” през 2005 г. Тогава журналът все още е на върха и има стабилен тираж, а редакторите капризно отхвърлят дебютантката от Търговище като „недостатъчно секси”.

4 години по-късно, през 2009 г., Светлана вече идва в София и започва пътя й към пълната промяна. След поредица пластични операции, тя става направо нов човек. Избрана е за „Мис Плеймейт“ и започва да се налага като една от най-оборотните златотърсачки в столицата.

Да, на снимките Василева наистина е неузнаваема, но това повод за подигравки ли е? Не, и ако погледнем собствените си снимки отпреди 10 години…

svetlana vasileva predi

Източник: http://hotarena.net/

error: Content is protected !!