Топ 3 на НАЙ-ЯКИТЕ учителки у нас (+ Още снимки на хитовата Силвия Зубева )

Топ 3 на НАЙ-ЯКИТЕ учителки у нас (+ Още снимки на хитовата Силвия Зубева )
5 (100%) 1 vote

Не цяла България, а цял свят разбра колко привлекателни и неустоими са родните учителки.

 

Заслуга за това имаше супер яката даскалка Силвия Зубева, чиято снимка от първия учебен ден обиколи български, руски, английски и прочие чуждестранни сайтове, видя HotArena.net.

 

Право казват – готина е! Но далеч не е единствената секси бг учителка. Горещата арена помни и други случаи, в които преподавателка е скривала шапката на родители и ученици с… показалката си. За вас подбрахме Топ 3 на най-яките даскалки в нета.

 

Учителката по Химия от Хасково

 

Кой не знае Дарина Коларова, кой не е гледал клипа с нея!? Учителката по Химия от хасковското „Акад.Боян Петканчин“ лъсна във видео озаглавено „Училищни неволи“. Чаровната даскалка се разхожда по коридора с дневник в ръка на забавен каданс, докато всички ученици я гледат със зяпнала уста и й правят път. Дарина си спечели доста фенове след това клипче.

 

Учителката, която върна мъжете в I клас

 

Така наричат Силвия Зубева в нета, или за по-кратко – секси учителката. Г-ца Зубева е класна ръководителка на първокласници в 119-о СОУ „Акад. Михаил Арнаудов” и слава богу, защото по-големите ученици нямаше да й „простят“. Но докато на нас ни е до шеги и закачки, на госпожица Силвия никак не й е весело.

 

Тя се оплака, че след изтеклата снимка, е станала жертва на телефонен тормоз. Посред нощ ми звънят да ме питат аз ли съм секси учителката. Предлагат ми работа за повече пари, можели да ми помогнат“, намеква Зубева за скандални професии. 28-годишната Силвия си има сериозен приятел и е обидена от отношението на интернет потребители към нея.

 

Учителката с бялата рокля

 

Колежка на Зубева пък е учителката с бялата рокля от снимката. Нейната снимка върви ръка за ръка с тази на Силвия из сайтовете. Тя също е от 119-о СОУ „Акад. Михаил Арнаудов”, където явно ги избират с конкурс за красота.

 

Вижте още снимки в галерията по-долу.

Източник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Content is protected !!