Бет365 взе лиценз – как да се регистрирам +100 лева начален бонус +50 лева допълнително (НОВО)

Може би вече сте чули голямата новина , която съобщиха точно преди началото на Европейското първенство по футбол – най-големият онлайн букмейкър Бет365 взе официално лиценз. С разпореждане на Софийски Районен Съд, считано от 06.06.2016 г., Bet365 може да се отваря на адрес www.bet365.com от България. До скоро родните играчи , трябваше да влизат от различни огледални линкове , но това вече не се налага. За жалост с това решение обаче трябваше всички стари акаунти да бъдат изтрити и отново да се регистрирате.

Хубавото за всички е , че след като си направите нова регистрация автоматично ще получите страхотни бонуси за добре дошли. Всеки , който си направи регистрация през този линк и депозира 100 лева първоначално , ще получи на мейла си оферта за 100 % Бонус!!! Това на практика означава , че ще имате цели 200 лева за игра , а ще заредили само свои 100.

Освен това бет365 предоставя и други бонуси и промоции , за които може да се информирате от самия сайт или ще получите специални оферти по мейла , с който се регистрирате. Например ако се логнете през мобилен телефон и направите залог от там , ще получите бонус 50 ЛЕВА. Така заедно с началния бонус Бет365 ви дава цели 150 лева за игра!

За да се регистрирате в Бет365 трябва да имате задължително 18 години! Процесът на регистрация ще иска точния ви адрес (изписан на кирилица) и имената ви (изписани с латински букви) както и още други данни. Освен това след като успеете да се регистрирате , ще трябва да потвърдите самоличността си – това става лесно през страницата на бет365 , където можете да сканирате личната си карта и шофьорската си книжка (или паспорт) чрез камерата на лаптопа си.

Екипът на бет365 ще прегледа документите ви до 2 дни и ще потвърди изцяло акаунта ви. Има широк набор от опции за депозиране и теглене от вашия акаунт – изберете този , който ви е най-удобен. Най-важното е да направите първия си депозит от 100 лева за да имате бонус още 100 за добре дошли.

Както знаете , Бет365 е най-големият онлайн букмейкърски сайт и предлага най-добрите коефициенти и най-много възможности за залагане. Не чакайте нито миг и отворете вашият акаунт още днес !

Бет365 вече се отваря легално от България!

Ето и част от предимствата на Бет365:

 • Най-утвърденият букмейкър в Европа
 • Кешаут
 • Разнообразие на пазари
 • В Bet365 са на разположение множество валути (20+)
 • Бързи и сигурни разплащателни методи
 • Пряко предаване на живо на стотици спортни събития на ден
 • Мобилна Версия и приложения
 • Големи лимити
 • Много бонуси
 • Онлайн поддръжка по всяко време на денонощието
 • Можете да прочетете последните спортни новини
 • Лиценз за спортни залози в България.
Контакт с bet365 При възникнал проблем, екипът на bet365 ще ви съдейства моментално и ще разреши въпроса възможно най-бързо. С поддръжката на букмейкъра може да се свържете по няколко начина: Най-популярният метод е Чат на Живо, който е достъпен 24 часа на ден, 7 дни в седмицата Чрез Телефон – 00800 115 4406 (Безплатен) Чрез Имейл – support-bul@customerservices365.com. Отговорът не става моментално, но в рамките на 24 часа ще получите съобщение. Чрез Факс – Може да изпратите факс на номер: +441782 684 792

Бет365 е доказано най-сигурният онлайн букмейкър , освен това предлага едни от най-високите коефициенти за всяка спортно събитие. Хубавото е че като нов клиент ще може да се възползвате от страхотни бонуси! Бет365 винаги пуска и допълнителни промоции , като например безрискови залози за едни от най-интересните мачове.

Регистрирайте се още днес ! Няма да съжалявате!