Как може да изкарвате 3 000 лева от ВКЪЩИ ? Всъщност не е толкова трудно, колкото си мислиш…..

Как може да изкарвате 3 000 лева от ВКЪЩИ ? Всъщност не е толкова трудно, колкото си мислиш…..
4.8 (95.43%) 232 votes

1

Здравейте,

Казвам се Милен, на 25 години от София. През скромния ми трудов стаж съм сменил доста професии – бил съм готвач, ИТ специалист , строителен работник. Но нито една работа в България не ми даде такава удовлетвореност, че да остана на нея и да не търся следваща. И всички млади българи знаят колко зле е не само заплащането , но дори и самата работна обстановка и злобни колеги.

За това реших да променя живота си и да опитам нещо ново. Защото нямаше как да променя нещо ако просто скачам от работа на работа, да правя едно и също нещо и да очаквам различен резултат. Така направих завой на 180 градуса и инвестирах солидно количество време да изчета в интернет многобройни статии за онлайн доходи от вкъщи. Е оказа се че това не е лесна задача , тъй като доста от статиите циркулиращи в интернет се оказаха тотална измама. За да ви спестя времето , ако и вие попаднете в подобна ситуация , просто ще ви разкажа за начина , който проработи при мен и още доста хора.

След вече една година работа по този начин , успявам да си докарам между 2 и 3 хиляди на месец – един доста приличен доход за София. Смело мога да кажа, че онлайн залагането в интернет промени живота ми. Защо ? Ами имам достатъчно време за гаджето , да разходя кучето , да играя игри по цял ден на плейстейшъна. Не ставам рано за работа , не се занимавам с кисели колеги , които искат да те прецакат. Сам съм си шеф и решавам кога и по колко да “работя”. Слагам го в кавички , защото за мен това е по скоро забавление а не работа , но това е което ме изхранва от година.

Първата стъпка е да се регистрирате в един от 2та най-големи онлайн букмейкъра – Бет365 и Бетфеър. Дори може да имате регистрации и в 2та , защото понякога коефициентите на които залагате варират и може да изберете по-добрата оферта между 2та. Също така и в 2та имате страхотни бонуси за добре дошли (до 100 % при първото си депозиране). Тоест сайтовете ви подаряват пари за да залагате, супер нали ?

Не се притеснявайте от много информация , която искат от сайтове при регистрацията. Те са най-големите световни онлайн букмейкъри и данните са 100% защитени , освен това трябва да са сигурни че имате навършени 18 години , защото ако сте по-малки залагането е забранено. Въведете всички си данни , снимайте искате документи и до ден или два ще сте одобрени. Ако имате каквито и да е затруднения при регистрацията винаги може да използвате бутона Чат и да поискате съдействие от тях на живо (и на български).

В началото си мислех, че мога да заложа 10 лева на няколко мача , да ги уцеля и да си прибера парите – е след като загубих първите си 100 лева , разбрах защо хората казват , че голям процент от залагащите губят. Основната причина е че нямат търпението , търсят лесната и бърза печалба и не правят нужните анализи от загубите.

За да може да печелите от онлайн загане трябва да анализирате всеки мач на който имате намерение да залагате. Да намерите информация за контузени , за последните мачове на 2та отбора и редица други фактори. Цялата информация я има в интернет – само някой трябва да я прочете. Не залагайте защото сте фен на даден отбор (примерно аз съм от Левски затова залагам винаги за тях) ТОва е глупава логика , която ще ви коства пари.

Аз не обичам да комбинирам мачове , защото така се налява шанса ми да спечеля. Обикновено търся залози около 2 коефициент , тоест колкото заложа да ги удвоя. Е в повечето случаи успявам и затова накрая на месеца излизам на +

От скоро пък Бет365 отвори секцията си за покер( регистрирай се от ТУК за вземеш до 100 евро бонус + безплатни турнири)! В момента се опитвам с различни стратегии и там да влезна в ритъм , но на момента по скоро се забавлявам там и играя с ниски суми за да свикна. Има обаче страхотни възможности и там за игра , например в турнири , в които влизаш само с 5 евро , а можеш да спечелиш 2000 ако си сред първите в турнира.

Който иска финансова независимост и да не ходи да работи срещу мизерно заплащане , мога само да ви кажа , регистрирайте се и опитайте! Определете си банка и вижте как ще потръгне – ако имате правилната нагласа и мислене съм сигурен , че и вие може да постигнете моите резултати. 3000 лева на месец не е лоша заплата нали? А да ги изкарате по този начин , трябва да призная носи супер голям кеф!

Поздрави и Успех на всички , които са готови да променят живота си,
Милен

loading...